Residencial Maragall

Residencial Maragall és la nova residència per a gent gran d’Atlàntida. Inaugurada el 2022, presumeix d’un concepte innovador, professional, proper i modern, on s’han incorporat totes les noves tecnologies per facilitar una qualitat assistencial superior dins de l’àmbit residencial i la ciutat de Barcelona. Situada al 295 de Passeig Maragall, es troba en una ubicació urbana, que ofereix però la tranquil·litat del barri d’Horta-Guinardó i amb vista al jardí.

La residència dona un servei integral i personalitzat per a gaudir del màxim confort durant la seva estança, amb un tracte familiar i el millor equip de professionals especialitzats en l’atenció sociosanitària.

Maragall és una residència pensada perquè et sentis com a casa, tant per a gent independentment del nivell d’autonomia o per persones que necessiten una rehabilitació temporal per convalescència, o respir familiar. Disposa de les millors instal·lacions per garantir el confort dels usuaris i els serveis de qualitat pel benestar de les persones i la tranquil·litat dels familiars. Les habitacions estan distribuïdes en 5 plantes que permeten oferir un servei individualitzat per unitats de convivència.

A Maragall, com a totes les residències del Grup Atlàntida implementem, el model d’Atenció Centrada en la Persona (ACP) i amb possibilitat de treballar en unitats de convivència. Per a nosaltres cada persona és única i elaborem plans d’atenció individualitzats i projectes de vida des del moment d’ingrés,(Actualment s’està donant molta rellevància a “Què vol fer” a la residència) que adaptem segons les seves necessitats i preferències.

D’altra banda, Maragall disposa de 9 places de Centre de Dia, on s’ofereix el servei i suport propi de la residència a persones que viuen al seu domicili: així, les persones usuàries del Centre de Dia gaudiran d’una supervisió, estimulació i acompanyament, mantenint els vincles amb la seva família i en l’horari convingut pel seu benestar, podent utilitzar el servei de rehabilitació i menjador, com un resident més.

Aspectes diferencials que aporta Residencial Maragall.

L’equip:

Maragall Residencial compta amb un equip interdisciplinari amb experiència que treballa per un objectiu comú: donar un servei assistencial de qualitat, on el benestar i la satisfacció de la persona són els eixos principals de la nostra tasca.

Integració:

des d’abans de l’ingrés: es treballa perquè quan arribi el moment, donar tot el suport al nou resident i se senti com a casa. A les entrevistes d’ingrés tenim en compte cada detall, mitjançant la valoració geriàtrica integral.

Servei segons les necessitats.

Sabem que cada persona és diferent, per això, la comunicació amb els usuaris i les seves famílies és essencial per aconseguir satisfer les seves necessitats.

Vine a veure el centre

Vols conèixer el centre?
Omple el formulari indicant el dia i l’hora de visita, no et preocupis, et trucarem per confirmar la visita.

GESEX ATENCIÓ DOMICILIÀRIA, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat