Residencial Mas d’Anglí

Mas d’Anglí Residencial és el primer centre residencial de Grup Atlàntida, pioners en salut des de 1.927. Inaugurat el juny de 2004, es tracta d’una residència d’alt standing que ha desenvolupat un model d’atenció i organització que l’ha convertit en un referent de qualitat assistencial al sector.

Habitació residéncia Mas d'Anglí
Residencial Mas d'Anglí

Mas d’Anglí és una residència per a gent gran al cor de Sarrià, les seves instal·lacions i serveis estan pensats per garantir la millor atenció i el màxim confort i seguretat.

Activitats per a gent gran

A Mas d’Anglí Residencial implementem el model d’Atenció Centrada en la Persona (ACP). Per a nosaltres cada persona es única i elaborem plans d’atenció individualitzats que adaptem segons les seves necessitats i preferències.

Vine a veure el centre

Vols conèixer el centre?
Omple el formulari indicant el dia i l’hora de visita, no et preocupis, et trucarem per confirmar la visita.

GESEX ATENCIÓ DOMICILIÀRIA, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat